Folkekøkken - 3. lørdag i de fleste måneder

 

Første gang, der er Folkekøkken i Café Rejseladen i det nye år 2017 er lørdag d. 18. februar.

Om at spise sammen ...

Ofte er maden sponseret. Derfor kan vi sige til vore glade kunder, at de "kun" skal betale, hvad de kan!! Vi gemmer pengene, og mindst én gang om året betaler vi tilbage til byens borgere i form af fx. gratis børneteater. Alene af den grund er vi kede af, at enkelte kunder har fået den opfattelse, at maden er gratis.

På disse lørdage stiller vi bordene op i en lang række, så derfor kan man ikke bestille sit eget bord, som man kan til hverdag. Men alle er velkomne til at komme i god tid og sætte sig sammen med dem man vil.

Menuen består altid af to retter, så ingen burde gå sultne fra cafeen efter Kvistens folkekøkken. Men vi er nødt til at fastholde, at det ikke er muligt at spise "flæsk ad libitum."

Personalet glæder sig til næste folkekøkken, som er 23/6. Her kan du både hygge dig med familien/vennerne OG møde folk, du aldrig har set før.

Café Rejseladen | Storegade 2 • 4171 Glumsø | Tlf.: (+45) 30 25 14 02 | E-Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.